Roem&Poen

Ben je een MBO-student en vind je jouw opleiding niet meer interessant? Wil je graag opzoek naar iets anders, maar weet je niet wat? Dan is Roem & Poen misschien iets voor jou!

Wat is Roem & Poen?

Roem & Poen is een project van ROC West-Brabant dat preventief werkt om schooluitval onder MBO-studenten van niveau 2 t/m 4 van het ROC West-Brabant te voorkomen.

Wat doet Roem & Poen?                                                                                                      

Roem & Poen begeleidt studenten die op hun huidige opleiding niet op hun plek zitten, maar ook niet goed weten wat ze dan wél willen. Wat wil je? Wat kan je? Dit doen we door een reality check. Meeloopdagen, interviews en rondleidingen bij bedrijven behoren allemaal tot de mogelijkheden om zo jouw droombaan te vinden. Tijdens deze zoektocht naar jouw droombaan blijf je gewoon de lessen volgen van je huidige studie en voorkomen we dat je voortijdig stopt met je studie. 

Bij Roem & Poen leer je jezelf en je begeleider goed kennen. Ook kan je begeleider als een buddy dienen, want wij vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Zo ontdek je samen wat jouw kwaliteiten zijn, waar je ambities en passies liggen. Aan de hand van jouw ambities, passies en kwaliteiten gaan we kijken welk beroep bij jou past door middel van een reality check. Zo krijg je naast je droombeeld ook een helder en realistisch beeld van het werkveld. Zo ga je samen op zoek naar een opleiding die wél bij jou past. Roem&Poen gaat voor 100% resultaat!

Wil je meer weten?

Over Roem&Poen
Team
Het traject
Stage lopen bij Roem&Poen
Contact en aanmelden