Campusuitzendbureau ik Blink

Tijdens je studie aan de slag in de praktijk en beter verdienen dan in de supermarkt! Met deze belofte zijn wij eind januari gestart als nieuw campusuitzendbureau op het Kellebeek College. Samen met TWB, Thuiszorg met Aandacht, willen wij de dreigende tekorten aan goed opgeleid personeel in de gezondheidzorg aanpakken. Wij willen jou inzetten tijdens je studie zodat je vroegtijdig kennis maakt met de verschillende zorgdisciplines binnen o.a. de thuiszorg, verpleeghuizen en het ziekenhuis.

Vanaf dag 1 carrièreperspectief. Je kan al bij de start van je opleiding aan de slag in een relevantie bijbaan in de zorg. In samenwerking met TWB zijn we gestart met het opbouwen van een studentenflexpool waarbij je als student van niveau één tot en met vier wekelijks voor 6 tot 12 uur ingeland kan worden voor passend werk naast je studie én in de vakanties.

Hierbij verdien je niet alleen een leuk zakcentje maar ontstaan er ook mogelijkheden om extra studiepunten te halen of om competenties te erkennen met een certificaat of diploma. Zo kan jij in de zomervakantie al aan de slag met de te behalen competenties van het volgende leerjaar.

Door jou als zorgtalent gedreunde jouw opleiding in te zetten binnen de gezondheidszorg ontstaat een dubbele win-win-win. Cliënten ontvangen de zorg en ondersteuning die ze nodig hebben, je doet relevante werkervaring op binnen de sector, kan bij verschillende organisaties in de keuken kijken en meer verdienen dan bij de supermarkt of in de horeca. 

Interesse? Schrijf je dan snel bij ons in: www.ikblinkuitinzorg.nl