CSGBorg prijs 2018

Voor onze studenten die dit jaar afstuderen, komt de nominatie voor de CSGBorg prijs er weer aan. Hieronder vindt u informatie over het nomineren en het aanmelden van studenten die een excellente leerprestatie geleverd hebben gedurende de opleiding.

Nomineren
Het CSGBorg bestuur heeft op verzoek van het Kellebeek College ruimere eisen gesteld aan de criteria. Dit betekent dat leerlingen van de opleidingen Zorghulp, Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende IG, Verpleegkundige en Maatschappelijke Zorg van niveau 1 tot en met 4 genomineerd kunnen worden.

Criteria
Voor de opleidingsniveaus 1 en 2 staat de persoonlijke beroepsontwikkeling centraal, bij niveau 3 en 4 de bijdrage aan de ontwikkeling van het beroep en de praktijk. Het CSGBorg bestuur vindt een koppeling tussen theorie - praktijk en originaliteit - reflectie hierbij belangrijk. Deze koppeling dient getoetst te kunnen worden aan de hand van een leerprestatie, hiervoor dient een presentatie, innovatie of reflectie verslag van bijgevoegd te worden.

Nieuw
De leerprestatie hoeft niet in het laatste jaar van de opleiding te zijn geleverd, maar de student kan alleen in het leerjaar dat de student het diploma behaalt, worden genomineerd. Het loont dus om terug te kijken naar de schoolcarrière en eerdere opdrachten van laatstejaars studenten!

Aanmelden
De volledig ingevulde formulieren kunt u t/m mei 2018 aanleveren bij de volgende contactpersonen.
- Daisy Leenhouwers voor niveau 1 en 2:          motivatieformulier CSG Borgprijs niveau 1 en 2 nieuw
- Annet van Wijchen voor niveau 3:              motivatieformulier CSG Borgprijs niveau 3 en 4 nieuw
- Annelies Postema voor niveau 4:              motivatieformulier CSG Borgprijs niveau 3 en 4 nieuw

De CSGBorg prijs is een kans voor studenten om hun talent en enthousiasme te delen en er nog meer waardering voor te krijgen. Het is dus zeker de moeite waard om studenten te nomineren. Meer achtergrondinformatie is te vinden op de website van CSGBorg. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via de algemene mail Kellebeek@rocwb.nl


Succes met nomineren en wij zien uit naar de aanmeldingen.